MrKlon03 Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Witam, otóż tak jak w temacie mam problem z zacinającym się strzelaniem na semi. Oddam kilka strzałów na semi, zacina się (brak reakcji na naciskanie spustu), przełączam na auto, wystrzeliwuję serię i jest git. Po chwili tak znowu. W czym leży problem. Z tego co zaobserwowałem to zdarza się z wielu replikach. Trzeba po prostu ciągle czyścić styki, czy co? Od jakiej części to zależy, czy da się coś wymienić (tak jak np lufę, sprężynę itd) aby to się zdarzało z mniejszą częstotliwością? Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 (edited) Ja miałem identyczny problem, gdy w MP5 mi się przepaliły styki. Na semi raz strzeliło, raz nie - ogólnie problem. Na auto działało lepiej, jednak też braki strzałów bywały. Później praktycznie nie działało nic, zmieniłem styki w kostce stykowej i bangla :-) Polecam zainstalować mosfet ;-) Edited January 3, 2015 by erykxdxd Quote Link to post Share on other sites
MrKlon03 Posted January 3, 2015 Author Report Share Posted January 3, 2015 Jakiś mały link poglądowy :D? Widzę tego całkiem sporo i nie wiem co od czego (G36) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts