zielen Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Witam! Noszę się od pewnego czasu z myślą o zakupie nowych butów. Moje Magnumy Classic są już wysłużone a i chciałbym podnieść poprzeczkę. Jako, że Classic'i nie zawiodły mnie i przez długi okres bardzo dobrze mi służyły oraz spełniały moje oczekiwania nie zmieniałem ich. Myślałem o obuwiu również ze stajni Magnum'a. Buszując w sieci odnalazłem ww. model lecz w internecie jest mało opinii na temat tego modelu, znalazłem jeden, może dwa w miarę rzetelne teksty o tych butach lecz opinie są rozbieżne. Podobno z Magnumami jest jak z chińskimi replikami, zależy jak trafisz. Pytanie kieruję głównie do użytkowników tego modelu jak i do znawców, czy zakup tych butów jest opłacalny? Teren racze zróżnicowany, las/budynki, cały rok. O dziwo w zima w Classic'ach nie była odczuwalna i nie przypominam sobie, żebym kiedyś narzekał na marznące stopy. Prześledziłem tematy związane z obuwiem lecz nic ciekawego nie odnalazłem. Tak więc proszę was o jakieś opinie i osobiste odczucia na temat tego modelu, ewentualnie, choć takowy temat już jest i nie ma jakiejś super potrzeby wspominiania o tym raz n-ty w osobnym temacie, o polecenie jakiegoś modelu w podobnej cenie (max 400zł) w przypadku gdyby Magnumy były złe, straszne i okropne ;) Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts