JanekFasola Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Witam Podczas strzelanki zacząłem strzelać full auto. Nagle karabin zaczął tracić na mocy i celności a następnie totalnie zgasł. Pomyślałem że skończyła mi się bateria więc wymieniłem na inną. Nadal nic. Trzecia. Wciąż nic. Poprosiłem o pomoc znajomego. Zauważył on, iż mojej replice brakuje bezpiecznika i prawdopodobnie od tego uszkodził się silnik. W domu po strzelance dałem trochę odpocząć broni a następnie włożyłem bezpiecznik i spróbowałem ponownie. Karabin ciągle nie strzela ale wydaje bardzo ciche dźwięki. Czy to oznacza, że trzeba wymienić cały gearbox? Czy jest ktoś w stanie to naprawić? Z góry dziękuję za odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
ZAPI Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 (edited) Miłem identycznie.Zębatki masz pewnie zjechane.Rozbierz gb i zobacz.A na jakich bateriach próbowałes? Weż 11.1 i spróbuj strzelić ale to z pewnoscią wina zębatek.Mi jak serwisant pokazał zębatkę srodkową to byłęm załamany. Edited January 18, 2015 by ZAPI Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts