Ignaś_24 Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Witam. Kupiłem używaną replikę z trzema magazynkami w komplecie. Dwa z nich są normalne, jeden mid i jeden hi-cap, natomiast po rozkręceniu trzeciego (również mid-cap), okazało się,że ma trzy baterie (takie małe paluszki). Potem znalazłem również diodę i nie mam pojęcia co to jest za magazynek :D Czy ktoś mógłby mi powiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 (edited) Potem znalazłem również diodę i nie mam pojęcia co to jest za magazynek :icon_biggrin: Czy ktoś mógłby mi powiedzieć? Pewnie do naświetlania kulek luminecencyjnych w celu uzyskania efektu smugaczy. http://www.akcesoriaasg.pl/asg1/tracer-kulki/ Edited January 20, 2015 by wegorz Quote Link to post Share on other sites
Ignaś_24 Posted January 20, 2015 Author Report Share Posted January 20, 2015 Przepraszam, złe hasła wpisywałem w wyszukiwarce, wystarczyło wpisać naświetlające, a nie z podświetleniem. Już znalazłem proszę o zamknięcie/usunięcie tematu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts