MaVer1cK Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Witam, Chciałbym poznać waszą opinię na temat tego chwytu (czy tak na prawdę opłaca się wydać na niego te 348 zł ???): http://gunfire.pl/product-pol-1152202135-Chwyt-przedni-RIS-TX-1.html Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Szczerze-LCT nie wstawia lipy, na pewno ten chwyt posłuży i będzie funkcjonalny, ale... To jest airsoft, nawet te ACMowskie chwyty z miękkawego aluminium, pacnięte kolorkiem byle jak dają radę. Miałem/mam M83 Surefire ACM i mimo ostrego tyrnia to raptem farba się z niego obiła. Dopóki rowów nie chcesz tym kopać to każdy się nada. Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Niektórzy mają tańsze repliki :teethh: Jak dla mnie to wygląda on trochę mało "kałachowo", ale każdy ma inny gust. Jak masz jakąś hi-endową replikę za 2k+ to czemu nie, ale do jakiejś cymy za cztery stówy może lepiej tak drogiego stuffu nie kupować, bo i po co. To jak koli za 300zł do AGMa 003 :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts