~moroman Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Witam! Mm problem z MAxComem WT 408... otóż po włączeniu radia od razu włącza się cerwona lampka nadawania, żadne klawisze nie działaja, a na wyświetlaczu pojawia się znaczek którego nie opisano nigdzie w instrukcji... nie wiem co mam robić? nie mam gwarancji na radia:/ Z góry dzięki za odpowidzi, pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 jedz do elektryka jakiegos...moze masz gdzies jakies zwarcie? cos sie przepalilo/zamoklo? Quote Link to post Share on other sites
kris3k Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Mialem to samo :( oddalem do naprawy gwarancyjnej. Serwis znajduje sie w Tychach. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 no dobra, "mialem to samo"... moze powiesz jaka jest/byla tego przyczyna? Quote Link to post Share on other sites
kris3k Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Skad to mam niby wiedziec? problem wygladal tak samo, servis naprawil i tyle, nie tlumaczyli mi sie co bylo zwalone, a ja tez nie dociekalem. Quote Link to post Share on other sites
mantiz Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 zwarcie/awaria przelacznika trybu nadawania. wystarczy oddac do zwyklego elektryka. powinien szybko to naprawic. obwod nie jest jakos super zawily. wystarczy przesledzic droge zaczynajac od kabelkow styku przycisku ptt. gdzies tam powinno byc zwarcie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts