LunaticProphet Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 (edited) Witam. Ostatnio przy strzelaniu magazynek niefortunnie upadł na szczęki i odłamały się z jednej strony. Nie staram się tego nawet połatać, bo pęknięcie poszło aż pod uszczelkę i widać że nawet przy naprawie wystrzeli z 2-3 kulki i się rozleci w replice. Moje pytanie brzmi: czy da się gdzieś to paskudztwo dostać? Przeszukałem wujka google, ale wszędzie są niedostępne lub w ofercie jest cały mag. Czy ewentualnie czekać aż w komisie ktoś wystawi uszkodzony i przełożyć część, ale tu też mam pytanie czy green gas wejdzie do CO2, czy też się różni konstrukcyjnie? Edited February 18, 2015 by LunaticProphet Quote Link to post Share on other sites
LunaticProphet Posted March 13, 2015 Author Report Share Posted March 13, 2015 Odpowiadając na swoje pytanie, może się komuś kiedyś przyda: Szczęki WE pasują do magazynków KJW, nie trzeba nawet się z tym w ogóle męczyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts