Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

cm 0.28 nie strzela jak powinna

Recommended Posts

Witam serdecznie. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem cm 0.28. Nigdy nie używałem repliki podczas strzelanki, jedynie koło domu ładowałem do tarcz. Jakiś czas temu pojawił się pewien problem: otóż replika podczas strzelania podaje albo 2/3(czasem więcej) kulki albo nie podaje ich w ogóle. Pytanie brzmi co jest nie tak? Nie jest to raczej wina magazynka bo mam dwa: ten standardowy (trochę popękany w środku i praktycznie nie trzyma się repliki) i drugi mid cap, który dokupiłem bodajże rok temu. Może być coś nie tak z gearboxem? Gumkę hop-up regulowałem kilka razy i poza zmianą toru lotu kulki w kwestii podawania ich nic się nie zmieniło. Jestem newbie w świecie airsoft'u i nie chcę rozkręcać gearbox'a żeby nic tam nie spierniczyć. Pozdrawiam ;)

PS. Nie mam w okolicy żadnego serwisanta, muszę sobie radzić sam ;c

Znaczy wiesz co, ja tak czy tak będę wymieniał gumkę i baterię w najbliższym czasie, tylko pytanie jaką gumkę brać? Podałbyś link do aukcji na tg/gf? Mimo wszystko jednak muszę wiedzieć co jest nie tak i jak to naprawić bo nie będę wydawał kolejnych 350zł na replikę...