Dermaa Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Witam, jestem posiadaczem repliki SA-B02. Mam do niej jeden magazynek, jest to mid cap z absu, z firmy ARES, który działa bez zarzutu. Dzisiaj przyszły mi 2 kolejne magi, tym razem już z metalu z firmy Boyi, ale nie pasują one do gniazda. Mianowicie nie trzymają się w gnieździe, nie zaczepiają się tylko wypadają po 2 sekundach, gdy docisnę je mocno to podają kulki ale inaczej nie da rady. Macie jakiś pomysł co zrobić aby działały? Próbowałem podginać tą blaszkę, podklejać taśmą, ale nic to nie daje, replika się zaczepia ale ma luzy i wciąż nie podaje kulek. Quote Link to post Share on other sites
Seterus Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Jeśli dobrze zrozumiałem to są za szerokie tak? No to spróbuj spilowac, oczywiście magazynek a nie gniazdo. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Można też spróbować dokleić do węższej ściany maga od strony spustu element o funkcji dociskającej. Najlepiej trójkątny w przekroju. W taki sposób: //^ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts