clown Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 (edited) http://www.airsoftgi...oducts_id=16270 Dostępny jest również w polskim sklepie, miał ktoś może to OSOBIŚCIE rękach? Nie interesują mnie posty młodych użytkowników typu "do dupy, bo na łuski". Szukam ładnej repliki do strzelania w ciepłe dni na ogródku, wiatrówki odpadają - nie ten wygląd. :icon_wink: Na forum jest jeden temat o podobnym modelu w wersji spring, ale niestety bez relacji użytkowników. Edited March 22, 2015 by clown Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Śmierdzi mi tu troszkę, poza tym, na pewno będą nieszczelności. Quote Link to post Share on other sites
wilczekaga Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Miałem podobny model powiem Ci że jeśli szukasz : "Repliki na cieple dni" to jest to idealne rozwiązanie dla ciebie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts