Arek0103 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Siemka jest sprawa :) Mam niedługo zamawiać pierwszy ekwipunek ASG. (początkowy) W skład niego wchodzą 1. Kulki 2. Agm 003 Long 3. okularki ochronne Mam brać coś jeszcze ?? Od razu mówię że na strzelanki nie będe na razie chodził bo mam niecałe 14 lat. To będzie moja pierwsza replika i przewiduje strzelanie do puszek i tarczy. Jeżeli spodoba mi się to zamówię jakiegoś AEG'a i jakieś tam kamizelki i te sprawy ale to za rok i oczywiście jak mi się spodoba :P Quote Link to post Share on other sites
Tebi Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Masz więcej pieniędzy? Jeżeli jesteś pewnien że będziesz chciał tylko sobie postrzelać do tarczy to agm jest okej (Chyba że ci się kulka zatnie tak jak u mnie) a jeżeli myślisz o tym przyszłościowo to brał bym jakiegoś elektryka ;) Quote Link to post Share on other sites
pszem Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 1. Kulki najlepiej GG 0,25g. 2. Agm jest naprawdę fajny, byle nie szarżować z pompowaniem i robić to do końca, to ci posłuży i będziesz zadowolony. 3. Od siebie polecam Uvexy I-vo, ale do ogródkowego strzelania można znaleźć coś tańszego, ważne, żeby miało odpowiedni atest. Niczego więcej nie potrzeba, naprawdę. Quote Link to post Share on other sites
Arek0103 Posted March 27, 2015 Author Report Share Posted March 27, 2015 Później pomyśle o elektryku na razie tylko "ogródkowe strzelanie" Nie będę na razie zamawiał elektryka ponieważ nie wiem czy mi się spodoba Jak na razie dzięki za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Krzychu9978 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Jeśli chodzi o strzelenia do tarczy to najlepsze są wiatrówki a co robią z puszkami mniam mniam. A asg jest po to żeby poczuć adrenaline współpracę wpakowac komuś kulke w dupe skradając sie. Chyba ze tylko ja tak uważam ;b Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts