Mac119955 Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Witam, mam magnifiera prawdopodobnie Aimpointa na skośnym montażu EOTech'a oraz EOTech 552. Niestety EO 552 jest ciut za nisko, prawdopodobnie mój montaż EO nie jest przystosowany do samego magnifiera Aimpointa. Nie wiem co z tym zrobić bo jak podniosę EO 552 na dodatkowej szynie to znów magnifier będzie za nisko. Ma ktoś pomysł co by z tym zrobić ? Czy wymiana samego montażu skośnego coś tu zmieni ? PS Na zdjęciu widać wsadzoną kartę by celowik EO 552 się pokrywał. http://ifotos.pl/zobacz/IMG201503_wexwxxs.jpg Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Jeśli różnica poziomu wynosi 2-3 mm to podszlifowałbym obejmę magnifiera tak by cały był niżej. Quote Link to post Share on other sites
Mac119955 Posted March 31, 2015 Author Report Share Posted March 31, 2015 Nie ma szans tego przeszlifować, przynajmniej tak dokładnie... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts