ZULL997 Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Witam mam problem. po kilku strzelankach obluzował mi się selektor więc pomyslałem ze to nic poważnego. Aż do momentu kiedy po serii z auto wypadł mi całkiem. Jak go przykręcić ? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Wyjmujesz gearbox z korpusu, wyłamujesz zaślepkę z prawej strony i wtedy możesz przykręcić selektor. Quote Link to post Share on other sites
ZULL997 Posted April 21, 2015 Author Report Share Posted April 21, 2015 Wyjmujesz gearbox z korpusu, wyłamujesz zaślepkę z prawej strony i wtedy możesz przykręcić selektor. Można jaśniej troche ? :) Quote Link to post Share on other sites
icey33 Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Hmmm... 1. Wyjmujesz lub odkrecasz piny łączące uper z lowerem. 2. Odkrecasz chwyt pistoletowy po uprzednim odłączeniu kabli i wyjęciu silnika. 3. Wybijasz pin trzymający GB w body. Możliwe ze będziesz musiał jeszcze odkręcić prowadnice kolby jeśli taka masz. 4. Wyciągasz GB delikatnie 5. Wybijasz zaślepke selektora od strony wyrzutnia łusek. 6. Masz dostęp przelotowy do śruby od selektora. 7. Przykrecasz selektor. Następnie wszystko tylko w odwrotnej kolejności. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Dodam tylko że zaślepkę trzeba będzie wkleić, bo nie będzie się trzymała, świetnie spisuje się do tego klej cyjanoakrylowy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts