miki164 Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Chcę zobaczyć jak to jest strzelać do innych mam wytypowaną berettę stti ale chcę się dowiedzieć co o niej inni myślą. Lub co by inni mi proponowali. (tak do dwustu złotych) Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 AGM 003 (zdecydowanie wersja z kolbą), wiem że ci się nie spodoba że to sprężyna i że trzeba za każdym razem naciągnąć ale zasięg skuteczny bije berette stti na łeb, w dodatku 3 magazynki i szybkoładowarka w zestawie - czegóż chcieć więcej? Naprawdę polecam, czasem jak idę ze swoją ekipą gdzieś do lasu to dla zabicia czasu robimy sobie pojedynki używając dwóch takich właśnie strzelb, zabawa przednia :) Quote Link to post Share on other sites
JayG Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Tak jak kolega wyżej tylko AGM 003 do 200zł. Innej lepszej repliki do tej kwoty nie znajdziesz, tylko zabawki, które mają przypominać z wyglądu replike. Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 (edited) Agm003 do dwustu złotych, zasięgu ma z 50m więc z dwa razy więcej od beretty. http://www.taiwangun...&campaign-id=19 Jest też glock cymy, ma ogień ciągły, bo to elektryk, ale agm go bije zasięgem. Jeśli potem planujesz szybko kupić lepszą replikę to polecam, ale jeżeli chcesz tylko posmakować i sprawdzić airsoft to jestem za AGMEM. http://www.taiwangun...&campaign-id=19 Edit: A i nie zapomnij o ochronie oczu. Edited April 19, 2015 by blunk Quote Link to post Share on other sites
miki164 Posted April 19, 2015 Author Report Share Posted April 19, 2015 Dziękuję Quote Link to post Share on other sites
wojcik Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 chcę kupić karabin famag f1 co wy nato. Prosimy pisać po polsku, albo posty będą kasowane. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Domyślam się, że chodziło o Famas. Jeśli to ten cybergunowski to ja bym sobie odpuściłto dziwadło. Quote Link to post Share on other sites
wojcik Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 sorki za moją jakość pierwszy raz na forum w takim temacie.jak nie famas to co proponujecie.i dlaczego nie ten rodzaj broni.jest zawodny?doradżcie mi coś.pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Centiimel Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Wszystko zależy od tego jaki masz budżet. Quote Link to post Share on other sites
wojcik Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Wszystko zależy od tego jaki masz budżet. sorki za moją jakość pierwszy raz na forum w takim temacie.jak nie famas to co proponujecie.i dlaczego nie ten rodzaj broni.jest zawodny?doradżcie mi coś.pozdrawiam. ok. 750 zł.co polecasz. Quote Link to post Share on other sites
Centiimel Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Ostatni sam szukałem czegoś do 800zł I wybór padł na m-ki specny (Specna Arms) Jak załapiesz się na promocję to możesz wychaczyć ją za nawet 700zł. Na Gunfire jest spory wybór tychże replik, fajnym rozwiązaniem w nich jest system szybkiej wymiany sprężyny, dzięki czemu nadaje się i do lasu i do cqb. Quote Link to post Share on other sites
wojcik Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 (edited) a co z famas f1.co z nim nie tak?czy silnik jest zawodny,niestandardowy? Edited April 21, 2015 by wojcik Quote Link to post Share on other sites
Centiimel Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 O famasach nawet nie czytałem więc się nie wypowiem Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Gearbox do którego nie ma części :D Brak innych części zamiennych. Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 A ja z kolei polecam M14 cymy. Ale cóż.... :) Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 A ja akacze cymkii :D Quote Link to post Share on other sites
daro22 Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 A ja SAWa z P&J. Tak na serio to po co mu polecacie repliki, których nie chce? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts