Kalashnikov Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Pany problem taki. Mam vipa elementa. I coś go walnęło jak leżał sobie szpej zaczął świecić stałym zielonym. Zauważyłem to już po paru h jak światło straciło na mocy bo bateria pada. Sytuacja wygląda tak ze cały czas świeci stałym zielonym nie ważne jak ustawie pokrętło. Jak nim raz trzepnąłem to włącznik normalnie zaczął działać. Po jakimś czasie znów to samo. Jakieś porady co sprawdzić? Jak/czy da się rozebrać ten bajer? Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted May 28, 2015 Author Report Share Posted May 28, 2015 (edited) Naprawione. Nie wiem co mu odwaliło. Ale nagle okazało się ze po zdjęciu tego pokrętła są magnezy które aktywują odpowiednie tryby. Jest też blaszka która zapewnia blokowanie w odpowiedniej pozycji tego pierścienia. Okazało sie że magnesy miały problem aktywować VIPa przez tą blaszka. Blaszkę przypiłowałem w miejscu magnesów tak żeby były na wierzchu wkleiłem z powrotem szkło i działa. Proszę zamknąć. Edited May 28, 2015 by Kalashnikov Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts