Tomek0507t Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Witam chciałbym zapytać czy ta replika jest dobra na początek http://gunfire.pl/product-pol-1152189545-Model-P5-K-PDW-G5-GALAXY-.html. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Jest ok. Możesz jeszcze poszukać (ale nie gwarantuje, że spełnią warunki cenowe) G36 od GFC/JG lub Boyi (te podobno trzeba troche dopieścić po zakupie - spodkładkować, przesmarować), AK od Cymy (CM 028 lub 031, ale unikaj wersji ze składaną kolbą) lub Boyi (seria RK). Prawdopodobnie nie zmieszczą się w budżecie, ale może uda się trafić na promocje. Wszystkie te repliki są na podobnym poziomie jeśli chodzi o osiągi. Quote Link to post Share on other sites
hubi162 Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Jest ok. Możesz jeszcze poszukać (ale nie gwarantuje, że spełnią warunki cenowe) G36 od GFC/JG lub Boyi (te podobno trzeba troche dopieścić po zakupie - spodkładkować, przesmarować), AK od Cymy (CM 028 lub 031, ale unikaj wersji ze składaną kolbą) lub Boyi (seria RK). Prawdopodobnie nie zmieszczą się w budżecie, ale może uda się trafić na promocje. Wszystkie te repliki są na podobnym poziomie jeśli chodzi o osiągi. ja miałem G36C od JG i powiem Ci ze to jak wyciagnolem z pudelka tak nic z nia nei robilem , nic mi się z nia nie dzialo była po prostu idealna . cena jaka wydalem na nowa to 400zl wlasnie ;) lap linka http://allegro.pl/jg0638-nowy-model-g36c-regulacja-mocy-g608-i5363597347.html ja od niego kupowałem pol roku temu i kosztowala wtedy 400zl teraz drozsza o 40zl ale jest naprawdę godna uwagi . nigdy mnie nie zawiodła ;) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Giety JG są okej, ale wydawanie oceny, że replika jest idealna po półrocznym użytkowaniu to tak troche ocena na wyrost. Co nie zmienia faktu, że jest to replika godna uwagi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts