Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

czy ta replika jest dobra na początek? (400zł limit)

Recommended Posts

Jest ok. Możesz jeszcze poszukać (ale nie gwarantuje, że spełnią warunki cenowe) G36 od GFC/JG lub Boyi (te podobno trzeba troche dopieścić po zakupie - spodkładkować, przesmarować), AK od Cymy (CM 028 lub 031, ale unikaj wersji ze składaną kolbą) lub Boyi (seria RK). Prawdopodobnie nie zmieszczą się w budżecie, ale może uda się trafić na promocje. Wszystkie te repliki są na podobnym poziomie jeśli chodzi o osiągi.

Jest ok. Możesz jeszcze poszukać (ale nie gwarantuje, że spełnią warunki cenowe) G36 od GFC/JG lub Boyi (te podobno trzeba troche dopieścić po zakupie - spodkładkować, przesmarować), AK od Cymy (CM 028 lub 031, ale unikaj wersji ze składaną kolbą) lub Boyi (seria RK). Prawdopodobnie nie zmieszczą się w budżecie, ale może uda się trafić na promocje. Wszystkie te repliki są na podobnym poziomie jeśli chodzi o osiągi.

ja miałem G36C od JG i powiem Ci ze to jak wyciagnolem z pudelka tak nic z nia nei robilem , nic mi się z nia nie dzialo była po prostu idealna . cena jaka wydalem na nowa to 400zl wlasnie ;) lap linka http://allegro.pl/jg0638-nowy-model-g36c-regulacja-mocy-g608-i5363597347.html ja od niego kupowałem pol roku temu i kosztowala wtedy 400zl teraz drozsza o 40zl ale jest naprawdę godna uwagi . nigdy mnie nie zawiodła ;)