Obi-Wan Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Nietypowa sprawa. Orientuje się ktoś może, czy któryś z dostępnych na polskim rynku pokrowców na hełmy pasuje na kask Pro-Tec Ace Wake? Prawdopodobnie ma on z zewnątrz identyczny kształt jak ten chińcik. http://www.taiwangun.com/replika-helmu-special-force-type-8fields-olive Najchętniej to bym przygarnął uszytego z zielonej siatki konstrukcyjnej customa, ale coś ciężko mi idzie znalezienie potencjalnego wykonawcy projektu. Mój kask jest czarny, więc w lesie będzie oczojebny. I właśnie dlatego chcę pokrowiec. A malować go, przynajmniej na razie, nie chcę. Quote Link to post Share on other sites
fajtero Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 mam ten sam problem, znalalzles cos? Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted September 2, 2015 Author Report Share Posted September 2, 2015 Jeden gość miał mi uszyć ten pokrowiec, ale nie daje znaku życia :D Obecnie olałem pokrowiec, rzepy przykleiłem, kask pomalowałem, przeplotłem shock cord Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts