Kacik Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Cześć, Stałem się szczęśliwym posiadaczem tej repliki: http://azteko.pl/asg-gp-lmt-defender-2000-czarny-proline-16826-p-2016.html Martwi mnie jednak dosyć spory luz magazynka. Nie spodziewałem się, że w znaczny sposób będzie latał na boki. Czy też tak macie w tym modelu? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 G&P i wszystko jasne. Jeśli używasz stanagów boyi albo podobnych to bez owinięcia izoldą się nie obejdzie. Quote Link to post Share on other sites
Kacik Posted June 3, 2015 Author Report Share Posted June 3, 2015 To jeszcze rozumiem, ale nawet stockowy magazynek G&P lata jak pijany :/ Quote Link to post Share on other sites
adus1991 Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Ja miałem tak samo z oryginalnym magiem z G&P. Owinąłem część która wchodzi do Gnata taśmą i trochę się poprawiło. Później kupiłem sobie tani magazynek (chyba Boyi) w metalowej obudowie. Nadspawałem okienko gdzie wchodzi zatrzask tak żeby było jak najmniej luzu i w tym wypadku było jeszcze lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Jeśli masz dużo takich samych magazynków, to zamiast owijać każdy z osobna lepiej wkleić coś w gniazdo magazynka, na przeciwko zatrzasku. Ja u siebie mam kawałek rzepu. Z zewnątrz go nie widać, po prostu magazynek siedzi ciasno. Quote Link to post Share on other sites
Kacik Posted June 4, 2015 Author Report Share Posted June 4, 2015 Jeśli masz dużo takich samych magazynków, to zamiast owijać każdy z osobna lepiej wkleić coś w gniazdo magazynka, na przeciwko zatrzasku. Ja u siebie mam kawałek rzepu. Z zewnątrz go nie widać, po prostu magazynek siedzi ciasno. Właśnie taki dokładnie mam plan, użyć velcro od wewnętrznej strony gniazda :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts