wściekły królik Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 (edited) Hej! Po długim czasie szperania w inenecie zdecydowałem się na właśnie fsb przez co powstało przede mną wiele dylematów a oto one: -Co waszym daniem lepsze, smiersz czy defender molle biorąc pod uwagę, że będę walczył w lesie i budynkach (ak74m i glock)? -Czy którykolwiek hełm vso się nadaje do tego biorąc pod uwagę, że maksymalnie mogę wydać na hełm 500zł -Jak z mundurem? Czy gorka 3 może być czy szukać dalej? Z góry dziękuję za odpowiedź. Edited June 8, 2015 by wściekły królik Quote Link to post Share on other sites
sliver Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Okres stylizacji? FSB ery Biesłanu a FSB współczesne jeśli chodzi o sprzęt nie ma za wiele wspólnego. Jak podasz które lata cię bardziej intereszą tym łatwiejsza odpowiedź będzie odnośnie szpeju i mundurów. Garnki VSO - nie. Autystyczny "Autyn" nie trzyma wymiarów oryginału (bo jest robiony na jedno kopyto z ZSh-1) a sam "zeszak" jakoś za często (jeśli wcale) nie przewijał mi się na zdjęciach. Tutaj o radę raczej do delin0ma i Sołtysa. Lepiej jest poszperać na rus.milu w komisie niż brać na pałę co leci. Zwłaszcza, że teraz nawet i u regionalnych o Altyna nie jest łatwo. Prędzej LSzZ-2DT albo 2DTM Wulkan i zrusyfikowane hamerykańskie wynalazki. Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 (edited) 1.Defender Molle dobry (Alfa używała, Wympieł aktualnie używa oraz ROSNy). Smiersz wbrew pozorom w FSB nie był bardzo popularny (raczej Sbruja). 2.Żaden, to dziadostwo. 3.Gorka 3 Bars podejdzie na jakiś tam oddział ROSN. Edited June 9, 2015 by delin0m Quote Link to post Share on other sites
wściekły królik Posted June 9, 2015 Author Report Share Posted June 9, 2015 (edited) To tak, myślę o czasach współczesnych ale nie ten w multicamach i fastach. Defender- czy ktośw Polsce je robi czy tylko za granicą, bo nie chcę sprowadzać na razie niczego. Mam zamiar dokupić jeszcze akcesoria zenita. Edited June 9, 2015 by wściekły królik Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 (edited) Okres teraźniejszy: Multicamy i FASTy to Alfa tylko i Grad. Pozostałe CSN odpadają z innych przyczyn sprzętowo/cenowych :icon_biggrin: Pozostają Ci oddziały regionalne, a tam dyskwalifikuje Cię brak LSzZ-2DT (a raczej jego cena). Sorry, FSB to bardzo drogie hobby, a sprzęt jakościowo przeciętny Edited June 9, 2015 by delin0m Quote Link to post Share on other sites
wściekły królik Posted June 9, 2015 Author Report Share Posted June 9, 2015 Czyli zbierać na hełm z redzone mi pozostał tak ? Zastanawiam się te nad tą tarczą http://www.vityaz.pl/wp-content/uploads/2014/01/107284_600.jpg @delin0m załatwię resztę z tobą na priv. A i dzięki w ogóle za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
sliver Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Akurat BZT-75 używa MWD a nie FSB Quote Link to post Share on other sites
sliver Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 FSB lata z Vant-VM i Vant-LM (moderatora proszę o scalenie postów) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts