Mateusz Kabaciński Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Witam. Jak powyżej napisałem mam problem z zespołem kurka w mym klocku. Ostatnio podczas strzelania pękła mi jedna z części i aby zobaczyć czy to nie przypadkiem zabrudzenie etc. rozebrałem ten zespół (rozebrać każdy potrafi). I teraz mam mały problem- jak to złożyć? Konkretnie chodzi mi o kurek i sprężynę kurka. Jak to włożyć i w jakiej pozycji po włożeniu znajdować. Jeżeli ktoś ma to prosiłbym o zdjęcia. Ogólnie glocka odsyłam do Specshopu na gwarancję i trapi mnie jedno złożyć to czy oddać im w woreczku ten zespół kurka. Nie jest on rozebrany do części pierwszych bo wyjąłem z niego tylko kurek, sprężynę, to małe cuś koło sprężyny ( na instrukcji oznaczone jako nr.265) i część która oznaczona jest jako numer 81. Ogólnie ułamała się górna część części numer 266 (wystający ząbek). Z góry bardzo dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Seterus Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 No cóż, jeśli źle złożysz mogą się przyczepić że Ty coś grzebałeś i uszkodzenie było z Twojej winy, wtedy mogą być problemy z gwarancją. Ja bym wrzucił do woreczka i powiedział że czyszcząc zobaczyłeś uszkodzenie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts