KXD Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Na początek witam wszystkich forumowiczów. :) Mam taki oto problem: w magazynku wyrobił się troszkę rowek, dzięki któremu magazynek jest na swoim miejscu w giwerce tzn. troszkę się krawędź strała i zaokrągloła przez co przy mocniejszym szapmnięciu bronią pionowo w dół magazynek wypada (normalnie to siedzi na swoim miejscu, ale wiecie jak to jest ;) ). Doradźcie czym uzupełnić ubytek w ściance tego rowka?? PS. Wiem, że mogę kupić nowy magazynek (24 zeciki), ale liczę na naprawę magazynku, zawsze to jakaś oszczędność... no i ewentualnie magazynek dodatkowy. Pozdrawiam Krzysiek Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Ja na twoim miejscu starałbym się miejsce zeszlifowane nadlać jakimś wytrzymałym klejem (polecam DISTAL) i zeszliwować nadmiar. Później pomlaować miejsce klejenia na czarno... :) Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Popieram, ale użyj Distalu długoschnącego, ewentualnie odrobina maty szklanej. Jednocześnie sprawdź zęby zatrzasku i i ośobrotu. W jednym z moich P99 dźwignia zrzutu pękła przy osi i mag po strzale robił takie ziiiuuuup o glebę. Quote Link to post Share on other sites
KXD Posted August 29, 2005 Author Report Share Posted August 29, 2005 Dzięki serdeczne za radę. Teraz pozostaje tylko spróbować. :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts