Baziudut Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Siema forumowicze może znacie taką gre w stylu "Project Zomboid" ale w 3 osobie lub FPP jeśli tak to bardzo prosze o tytuł Z góryy dziękuje Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 League of Legends. Tam spotkać kogoś innego niż zombie przed okresem dojrzewania to chyba cud. Quote Link to post Share on other sites
Kojot321 Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 (edited) DayZ :icon_biggrin: Chyba najpopularniejsza i najbardziej klimatyczna gra z zombiakami. Surviwal pełną gębą :icon_razz2: Pierwotnie był to mod do Army 2, systematycznie się rozrastał, powstawały nowe wersje, sprzedaż Army 2 poszła ostro w górę i postanowili zrobić z tego oddzielną grę. Wersja "standalone" jest w fazie otwartej alphy od grudnia 2013 i bardzo wolno jest łatana i uzupełniana. Mod jest obecnie najstabilniejszy i daje najwięcej frajdy, zwłaszcza jak się gra z kimś znajomym. Na początku jest trudna do ogarnięcia ale bardzo szybko wciąga. Na forum jest temat zarówno o DayZ MOD jak i DayZ Stanalone. "Project Zomboid to nietypowe RPG akcji, w którym celem gracza jest przetrwać jak najdłużej w mieście opanowanym przez zombie. Oprócz starć z wiecznie wygłodniałymi monstrami zajmujemy się miedzy innymi zbieraniem zapasów żywności, poprawianiem naszego zdrowia psychicznego i współpracą z innymi ocalałymi ludźmi." Brzmi trochę jak studia na polibudzie :hahaha: Edited July 6, 2015 by Kojot321 Quote Link to post Share on other sites
Baziudut Posted July 6, 2015 Author Report Share Posted July 6, 2015 wiem :icon_razz2: ale chodziło mi bardziej o grę w której chowamy sie w domkach ulepszamy je szukamy ocalałych tak klimatycznie , a nie tak że loot'ujemy całe miasto i w byle budzie leży m4 Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Tu dużo zależy od serwera. Na PVP faktycznie tak jest, ale to konieczność, bo w sytuacji kiedy wszyscy strzelają do wszystkich, bardzo trudno byłoby zdobyć jakąś konkretną broń. Warto spróbować zagrać w jakieś PVE, gracze do siebie nawzajem nie strzelają, ale AI jest naprawdę sporo i porywać się na nich to często samobójstwo. Trzeba się nagimnastykować, żeby coś tam uciułać. Jak się dobierzesz ze znajomymi, to zabawa jest naprawdę przednia. Quote Link to post Share on other sites
Kojot321 Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 wiem :icon_razz2: ale chodziło mi bardziej o grę w której chowamy sie w domkach ulepszamy je szukamy ocalałych tak klimatycznie , a nie tak że loot'ujemy całe miasto i w byle budzie leży m4 Najbardziej klimatyczne są serwery RP (Role Play). Osobiście mogę polecić DayZRP.com - anglojęzyczne, ale społeczność na wysokim poziomie. Rygorystyczne podejście do RP i regulaminu sprawia że klimat jest niepowtarzalny. Mnóstwo klanów, serwery tylko dla osób zarejestrowanych, mnóstwo eventów i są ataki/obrona baz klanów :maniak_OK: Jeśli chodzi o budowę domków w otwartym świecie to jest jeszcze H1Z1 i Rust (ale w tym drugim nie ma już zombie, za to budowa jest bardzo fajnie zrobiona) Quote Link to post Share on other sites
Patryksf Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 (edited) H1Z1, DayZ i The War Z - chyba najlepsze gry o tej tematyce :icon_smile: ____________________ http://www.superfajerwerki.com.pl Edited August 12, 2015 by Patryksf Quote Link to post Share on other sites
Centiimel Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 A może Dying Light ? Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Chmiel88 Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Może Evil Within Cie zainteresuje, świetna gra, wiele osób chwali i się zachwyca. Jeszcze jutro do południa powinna być do kupienia w promocyjnej cenie 54zł (tak to ponad 200zł kosztuje niestety) na G2A w ramach weekendowej promocji (link do strony w moim podpisie). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts