Zafcio Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Siemka! Czy mógłby mi ktoś doradzić jakiś model niewielkiego plecaka, który mógłbym przypiąć do kamizelki AAV FSBE za pomocą systemu MOLLE, lub w jakikolwiek sensowny sposób? Chodzi mi o to, aby plecak nie był za duży, potrzebuje generalnie tam zmieścić wkład hydracyjny oraz kilka rzeczy pokroju prowiantu, małej apteczki czy kulek, oczywiście dobrze by było gdyby dało by się go stabilnie przymocować do kamizelki, aby nie odstawał i żeby jakoś to w miare możliwośći wyglądało. ( Chociaż mi starczy aby było to praktycznie.) Było by też miło gdyby owy model był dostępny w kolorze olive. :) Jeśli był już temat w którym została ta kwestia poruszona, to proszę o link gdyż nie znalazłem takowego. :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Jakaś chińska kopia MAPa. http://azteko.pl/plecak-systemu-hydratacyjnego-z-wkladem-oliwkowy-p-6686.html Quote Link to post Share on other sites
Zafcio Posted July 12, 2015 Author Report Share Posted July 12, 2015 Nad tym modelem myślałem, ale nie mogę znaleść go w pasującym do kamizelki kolorze dostępnego w sklepie, spróbuje jeszcze raz gruntownie przeszukać wujka google, dziękuje, aczkolwiek jeśli ktoś ma inne propozycję to poproszę. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts