mykail Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Szukałem i nie znalazłem. Nie ma nawet żadnego tematu, pod którym mógłbym się podpiąć. Chodzi mi o 'oryginalność' spodni Flecktarn. Wg. Kamouflage.net Fleck jest dalej używany ale czy też produkowany? Czy data produkcji spodni 2013 czy 2014 nie 'śmierdzi' podróbą? Czy będzie to krój tych powojennych Flecktarnów czy może coś nowego? Produkcja Niemcy (z metki). Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Bundeswehra wymienia swoje mundury chyba co rok jak nie częściej (przynajmniej tak można wnioskować po bardzo dobrym stanie używek) więc stawiam, że to może być dobry mundur. Aczkolwiek, wiele firm produkuje w Niemczech mundury, ale nie każda dla armii. Quote Link to post Share on other sites
mykail Posted July 16, 2015 Author Report Share Posted July 16, 2015 A wiesz może jakie firmy to robią? M&T może? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts