Datface Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 Witam. Mam problem z moją M4 od cymy (007) Selektor rusza się i można nim kręcić na 360 stopni i w związku z tym chcialem ją rozebrać i to dokręcić Niestety jest taki problem ze po wybiciu wszystkich pinów, odkreceniu prowadnicy kolby i sciągnięciu silnika wraz z chwytem. Nie moge wyciągnąć Gearboxa. "Gibie" sie w góre i w dół ale nie da się go wyciągnąć, coś jakby trzymał się na jakimś pinie, mimo że wszystkie które sie dało wybić wyciągnąłem. Co musze zrobić żeby go wyciągnąć? Quote Link to post Share on other sites
MManiek Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 Pamiętałeś o małym pinie tuż nad spustem? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Datface Posted July 20, 2015 Author Report Share Posted July 20, 2015 Tak, ten też wybiłem Quote Link to post Share on other sites
Datface Posted July 20, 2015 Author Report Share Posted July 20, 2015 Dobra, problem był że ten pin przy prowadnicy ma taki mały metalowy drucik który się zagiął i przeszkadzał przy wyciąganiu GB Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts