Exectuss Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Siema siema. Posiadam RK-05 (AK-74 jak zwał tak zwał) i jestem zainteresowany tuningiem tej oto repliki. Jedyne co wymieniłem jest gumka HU ze stockowej na Zieloną od G&G. Wielu mi mówi że tuning tej repliki jest strasznie kosztowny żeby zrobić z niej coś lepszego niż stock. Mam kilka powodów do tuningu ponieważ podobno replika przed zakupem wykręcała około 400fps gdy na jednej ze strzelanek chrono pokazało mi 330-340 fps co do lasu jest chu****. Replika jest używana dlatego jest troszeczkę poniszczona i niektóre rzeczy takie jak pocięta lufa zewnętrzna i luzy chciałbym zniwelować. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Zapoznaj się i ewentualne pytania w istniejącym temacie o tej replice. S1 Link to post Share on other sites
trex33 Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 mam ten sam model, na chwile obecna wyciaga jakies 480fps i zasieg kolo 80m. Czy to bylo kosztowne? tanie napewno nie, ale wiem ze mam coś co napewno sie nie wysypie na pierwszej lepszej strzelance Link to post Share on other sites
Recommended Posts