hesus51 Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 (edited) Witam Jakieś 5000 kulek temu zamontowałem w swoim M4 prec lufę Deep fire Wszystko niby ok ale ostatnio po czyszczeniu wyciorem (zaznaczam, że plastikowym) zajrzałem do wnętrza precki. A tam w połowie długości jakieś dziwne wytarcie, zmatowienie, chropowatość. Z czego to może wynikać? To naturalne? Lufy nigdy nie czyściłem metalowym wyciorem, piasku do środka nie sypałem... Jeśli to naturalne zużycie to jestem zawiedziony tym produktem. Co Wy na to? Jakieś porady jak to usunąć? Edited July 24, 2015 by hesus51 Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Myślę, że po przebiegu 5 milionów kulek takie zużycie to norma. Quote Link to post Share on other sites
hesus51 Posted July 24, 2015 Author Report Share Posted July 24, 2015 Żle napisałem chodziło o 5000 :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Spróbuj nałożyć na wycior jakąś delikatną ścierkę (mikrofibra), nasączyć ją spirytusem lub benzyną ekstrakcyjną i przetrzeć lufę w środku. Jak nie zejdzie to można kombinować z towarem niezgodnym z umową. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts