Krzychu9978 Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Nie wiem jak rk10 ale mogę polecić rk02. Jest wytrzymały i ładnie strzela. Wymiana gumki niby nie jest konieczna ale dodaje ci to kilka jak nie kilkanaście metrów zasięgu. Batka wytrzyma ale w zimie będziesz strzelał z godzinę max. Kulki bio sobie odpuść są droższe. Guardery są najlepsze ale sam mam rocketsy platinum. Maska do lasu jest zbędna jak i helm. Okulary mam z budowlanego z atestem za 10-20 zl. I co do kulek to widać różnice guardery lepiej lataja nie zacinaja się i są na zas bo gdy kupisz midy lub lufe precyzyjna to musisz mieć dobre kulki. Świat asg jest dziwny i skomplikowany bardzo często jakość kulek zależy od dostawy z fabryki jedne się psuje drugie polepszaja ale guardery trzymaja poziom są bardzo dobre Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Z kulek G&G 0,25. Tyle lat i zero problemów. Quote Link to post Share on other sites
Strzelec999 Posted August 25, 2015 Author Report Share Posted August 25, 2015 W takim razie na początek wezmę RK-10, dwa midy stalowe CM, przezroczystą gumkę Guardera i kulki 0,25 też Guardera. Poza Taiwan Gun poszukam dobrych atestowanych gogli/okularów i kapelusz :icon_biggrin: . Dziękuję wszystkim za wszystkie rady i ogólnie za całą pomoc. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
reaper666 Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 (edited) Okulary: ESS Ice, ESS Crosshair/Crossbow (przed zakupem przymierz u kogoś czy dobrze leżą ci na twarzy). Gogle: ESS NVG, Bolle Defendery. Zaletą ESS'ów jest to, że wszędzie można dorwać do nich części zamienne (szybki, noski, itp). Ale uwaga, w goglach ESS trzeba wyrwać gąbki bo cholernie parują. :icon_smile: I pamiętaj, oczy masz tylko jedne. :maniak_jezyk2: Poczytaj sobie na forum o poszczególnych modelach. Wybierzesz sobie coś i poszukasz. Edited August 25, 2015 by reaper666 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts