Kalciu Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 Część wszystkim. Mieszkam od roku w Hamburgu i od samego początku szukam tu środowisk airsoftowych. Mało jest tu grup ale staram się nawiązać z nimi kontakt. W Polsce zacząłem się bawić w AS w 2007 roku i po przeprowadzce do Niemiec miałem rok przerwy i cholernie mi tego brakuje.... Sprzedałem cały sprzęt wyjeżdżając ze względu na prawo niemieckie dot. posiadania replik. Teraz na nowo kompletuje ekwipunek kupując w sklepach niemieckich i od niemieckich graczy. Nie byłem jeszcze na żadnym spotkaniu tu ale staram się co niedziele jeździć poza Hamburg i przeczesywać lasy :icon_razz2: . Szukam ludzi, którzy mieszkają w tych okolicach i chcieliby coś wspólnie zadziałać, zorganizować, w ogóle spotkać się. Pozdrawiam :icon_biggrin: Kalciu Quote Link to post Share on other sites
Kalciu Posted January 13, 2016 Author Report Share Posted January 13, 2016 Siema. Udało mi się zdobyć parę kontaktów z grupami z Hamburga i okolic. Jakby ktoś był chętny to 17.01 mamy wypad do Schneverdingen (50km od Hamburga) na strzelanke. Na obecną chwilę jadę już z jednym polakiem. :-) Quote Link to post Share on other sites
Wodz94 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Jak wygląda sytuacja w tej chwili gdyż też wyjeżdżam do Hamburga i chętnie bym potrenował? Język znam dobrze sprzęt i replikę posiadam tylko ludzi jeszcze nie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts