Ślepak Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Witam. Mam taki pewien problem z repliką, że po wymianie wszystkich przewodów na niskooporowe, przy sprawdzeniu czy wszystko okej, zębatki na chwilę się ruszyły, a potem cisza. Spust chodzi jakby nie było w ogóle połączenia z baterią. Nie wiem co jest nie tak, a zrobiłem połączenie przewodów jak w oryginale. :/ Jakieś pomysły? Quote Link to post Share on other sites
kamlap21 Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 (edited) Popatrz dokładnie czy wszystko jest polutowane tak jak powinno. Zwróć uwagę na zimne luty itp. Może bieguny Ci sie popierdzieliły ? Edited September 27, 2015 by kamlap21 Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Odłącz koszyk silnika i powiedz czy silnik się kręci jak wciskasz spust. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted September 27, 2015 Author Report Share Posted September 27, 2015 Wszystko już działa jak powinno ze strony elektryki. Winny był bezpiecznik, który całkowicie usunąłem z obwodu. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts