trajler Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Opis sytuacji: Przyjazd na strzelanke - wystrzelenie troche kulek przed rozpoczęciem.( wszystko ok) Po 30 min karabin na trybie pojedynczym blokuje kulki , tylko jak puszcze serie to zaczyna lecieć wporządku. -Gumka zielona -Prec lufa guarder Nie znacie przyczyny? Quote Link to post Share on other sites
Mariusz559 Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Być może masz słabej jakości kulki. Sprawdź czy nie masz przypadkiem nastawionego na maksa hopa a jeśli tak to po prostu kulki mają za mało miejsca by się przecisnąć i utykają w komorze hop.(przestaw na minimalny i zobacz czy pomogło ) Quote Link to post Share on other sites
trajler Posted October 27, 2015 Author Report Share Posted October 27, 2015 Temat do zamknięcia . Nie wiem czy to przytrafiło mi się na poligonie czy już w domu(robiłem testy i dziwnie brzmiał) ale pękł gearbox. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts