subcok Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Jak w temacie, zakupiłem nowe gogle, niestety zakładając przeźroczystą szybkę nie mogę do końca jej założyć, po lewej stronie na środku nie dociska się do końca, z czarną szybką nie mam takiego problemu. Quote Link to post Share on other sites
Ha3o Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Witam, jako dystrybutor Revision Military nigdy nie spotakliśmy się z takim przypadkiem. Szybki zawsze dobrze odpowiadają ramkom. Bardzo proszę o kontakt, w miarę możliwości spróbujemy doradzić/ pomóc/ rozwiązać Pana problem. (ha3o@ha3o.pl) Quote Link to post Share on other sites
subcok Posted October 21, 2015 Author Report Share Posted October 21, 2015 Witam, jako dystrybutor Revision Military nigdy nie spotakliśmy się z takim przypadkiem. Szybki zawsze dobrze odpowiadają ramkom. Bardzo proszę o kontakt, w miarę możliwości spróbujemy doradzić/ pomóc/ rozwiązać Pana problem. (ha3o@ha3o.pl) Już załatwiłem sprawę, szybka była lekko nie dopiłowana w pewnym miejscu, co za tym idzie nie chciała wejść :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts