Flicker Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Słuchajcie potrzebuje pomocy kupiłem MP5A3 firmy Tokio Marui w sklepie military.pl . PO oblookaniu co i jak postanowiłem sprawdzic jak się z owej broni strzela. Załadowałem kulki z zestawu i nacisnołem spust i nic. Przeładowałem ponownie znów nic. Broń nie chce strzelać! Co robić? Jest to moja pierwsza ASG i jestem mocno zmartwiony mam nadzieję że to nie wada fabryczna :/ Jest jakas możliwośc naprawy? EDIT. Słysze jak spręzyna się anciaga i potem jak leci ale kulki nie wylatują. Quote Link to post Share on other sites
homik Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 nie ten temat, sprawdz czy masz docisniety mag Quote Link to post Share on other sites
Juhas Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 jesli coś jest nie tak to poprostu wyslij ją do serwisu, założe sie że masz gwarancje... Pozatym to nie ten dział, Tokyo Marui nie robi "tanich replik" mimo że czasami ceną dorównują tym poniekąd tanim modelą a'la bazar:) Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 to prawda nie to forum ale usterka moze byc peknieta glowica cylindra i jak tlok daje powitrze pwoietrze ucieka we wszystkei strony i nie wypycha kulki . zeby sprawdzic czy to to wyciagnij magazynek , obroc pistolet i patrz sie na ten dziubek co pobiera kulki i sprobuj naciagnac jesli bedzie sie nieruszac znaczy ze poszla glowica tloka i odsylaj to na gwarancje zeby ci guna wymienili :) pozdro Quote Link to post Share on other sites
MOLOCH Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 A moze po prostu obydwie komory magazynak masz odblokowane? Quote Link to post Share on other sites
kernest Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 może zdać się to banalne ale odbezpieczyłeś guna?? bo znam takich co już chcieli słać replikę do servisu z racji tego powodu... ehhh ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts