malkavian Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 (edited) Witam, skolekcjonowałem zestaw na start z przygodą ASG jednak wciąż jestem z dylematem przy wyborze z repliką. Na replikę chcę przeznaczyć coś w przedziale: 700 < x < 800 zł O to mój przyszły, planowany zestaw: - Revision Desert Locust (zakupione z armyworld, nówki) - Ładowarka Redox Alpha V2 - Bateria LiPo 7.4V (wezmę jakiegoś Nanotecha lub Redoxa) - Mundur wz.93(już posiadam) - Kulki będę kupować od G&G stacjonarnie w ArmyTec - Maska typu Stalker I teraz dylemat nad replikami: - ForceCore-A104 - G&G CM18 MOD1 Myślę jednak, że kałaszek będzie lepszym wyjściem jeśli się wymieni kilka części wewnętrznych ze względu na wykonanie zewnętrzne. Z tego czego wyczytałem w kałachu należałoby wymienić dyszę, sprężynę oraz gumkę hop-up. Jednak nie wiem jaką dyszę i sprężynę zakupić - gumkę bym wziął czarną Systema. Na start wymiana tych trzech rzeczy powinna być wystarczająca, lecz w przyszłości na pierwszym miejscu co powinniem wymienić? Dodatkowo czy istnieją jakieś do gogli wymienionych wyżej wkładki? Myślałem na początek o soczewkach jednodniowych ze względu na pogłębiająca się wadę wzroku. Obecnie mam -6(noszę -5 ze względu na to, że z -4 przeskoczyło mi odrazu na -6) jednak wada szybko rośnie i może być już -7 lub -8. Edited November 20, 2015 by malkavian Quote Link to post Share on other sites
wojtek123 Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Jak chcesz wymienić sprężynę to Guarder Sp110 lub sp120. Gumka Systemy to dobry wybór. Jak masz kasę to jeszcze. Dodatkowo kable niskooporowe (mniejsze zużycie baterii, minimalnie większy ROF) i mosfet. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts