Hornet8209 Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Nabyłem właśnie wyżej wymieniony model. Postanowiłem przetestować jak chodzi replika, zapakowałem kulki ( G&G 0.25) do repliki oddałem może 40 strzałów i przestał działać. Sprawdziłem bezpiecznik - cały, profilaktycznie tez wsadziłem dwa inne i nic. Jedyne co się dzieje to słychać klik jak replika jest ustawiona na semi. Podpoiłem stockową baterie która była naładowana, jak również i moje lipo - nie było żadnej reakcji. Replika zachowuje się tak jak by w ogóle nie było batki. Co może być problemem. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Hm, jeśli bateria jest naładowana i nic to nie daje, to weź spróbuj selektorem zjechać poniżej kropki na semi i spróbuj czy strzeli. Może się odblokuje. Przynajmniej ja tak nie raz miałem w swojej eRce. Jeśli to nie pomoże, to odłącz batkę, jak masz jakieś pojęcie, wyjmij gb (replika niech leży na lewym boku, suwadłem do góry), odkręć silnik (nie stracisz gwarancji), i jakimś płaskim cienkim śrubokrętem pociągnij do siebie za anti-reversal. Powinien spuścić sprężynę. Coś musiało zblokować replikę. Ale jeśli nie chcesz się z tym bawić, a na czasie Ci nie zależy - odeślij replikę tam, gdzie ją kupiłeś. Oczywiście jako reklamacja. Quote Link to post Share on other sites
Hornet8209 Posted December 2, 2015 Author Report Share Posted December 2, 2015 Dzięki Ślepak, Pomogło zjechaniem selektorem na sam dół. Replika hula :) Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Nie ma za co. :) Mam ten sam problem i dziś będę wymieniać przerywacz trybu ognia, bo podobno to może być naszym problemem. Chociaż dziwne, że u Ciebie to się dzieje, skoro masz nową replikę. Quote Link to post Share on other sites
Hornet8209 Posted December 3, 2015 Author Report Share Posted December 3, 2015 (edited) Replika nowa, ale krakmani robili downgrade do 350 fps więc może coś nierówno złożyli Edited December 3, 2015 by Hornet8209 Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Bardzo możliwe, że coś się tam pochrzaniło. Dziś po 22 powiem czy zmiana przerywacza coś dała czy nie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts