paszczakk Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 (edited) Witam Rozglądam się za słuchawkami , wtyk Kenwood. Najważniejsza dla mnie jest wytrzymałość na okazjonalne szarpnięcie przewodami, na drugim miejscu wygoda przy noszeniu takiego sprzętu. Unikam zakładania na głowę dodatkowych pasków lub innych mocowań. PTT może być na przewodzie, może być też jako oddzielna jednostka( w tym przypadku również proszę o opinię i sugestie na temat dostępnych w tej chwili przycisków). Proszę użytkowników o pomoc, a konkretnie wyrażenie opinii na temat sprzętu, który sprawdzili "na sobie" . Przejrzałem wszystkie dotychczasowe tematy dotyczące słuchawek na tym Forum, niestety nie pomogły mi wybrać czegoś dla siebie. Może ktoś z Was ma wyrobioną opinię o tym sprzęcie:słuchawki Intek KME-200A ? http://intekpolska.pl/wtyk-k-/144-kme-200a.html Edited December 28, 2015 by paszczakk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts