NooBSaiboT Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Witam. Nie wiem czy w dobrym dziale zakładam temat jak tak to proszę o przeniesienie lub zamknięcie. Pytanie jest następujące. Czy ktoś montował do replik vsr części firmy Angel Custom ? Cenowo wychodzą podobnie do znanych firm takich jak Laylax czy PDI lecz te są niedostępne w Polsce póki co w porównaniu do Angel Custom. Chodzi mi głównie o porównanie właśnie z firmami LL i PDI, czy jakościowo jest to równie dobre i czy warto w to wmontować kasę ? Nie interesują mnie opinie typu- bierz PDI bo PDI najlepsze, chcę wiedzieć czy ktoś miał z tym styczność i jak się to sprawuje ogólnie, głównie chodzi mi o ZeroTrigger oraz zestaw cylindra. Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Panie bierz pan będzie pan zadowolony :P Quote Link to post Share on other sites
SCRUBBY Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Pon Pon - jakie masz części od Angel Custom ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts