foxik58 Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Zajmował się ktoś tym kiedyś? Podkreślam malowanie nie farbowanie bo interesuje mnie dany kamuflaż a farbując to raczej nierealne Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Robiłem kiedyś "przykurzenie" krylonem, zarówno cordury jak i betów nyco-ripstop, ale raczej nie o to ci chodzi. Kup farbkę do ubrań w sklepie dla plastyków, ale to raczej nie jest ekonomiczna metoda. Quote Link to post Share on other sites
foxik58 Posted February 2, 2016 Author Report Share Posted February 2, 2016 Samo nałożenie kamuflażu bym dał komuś kto się na tym dobrze zna ale chodzi mi czy sprej zwyczajnie nie usztywni i zniszczy materiału Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Moim zdaniem to raczej jest poroniony pomysł. Nawet jeśli uda się trwale nanieść, to tkanina zrobi się sztywna jak cerata. Quote Link to post Share on other sites
foxik58 Posted February 7, 2016 Author Report Share Posted February 7, 2016 Fakt a co z hydrografiką/aerografem? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts