Cookie4Ever Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 http://www.asg.warszawa.pl/asg/gearboxy-i-ich-czesci/spusty-i-blokady-spustu/p,shs-spust-do-replik-serii-m4-m16,25122.html Ktos ma i podzieli sie opinia? Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Posiadam taki spust, miałem w SCARze, teraz do emki przekładam. Jakość wykonania bardzo fajna, te dwie ośki po bokach są dosyć szerokie i wchodzą na wcisk więc wypada je lekko papierem podszlifować bo spust może wracać bardzo powoli lub nie do końca. Zmieniłem też sprężynkę na tą fabryczną z repliki, z tego co pamietam tutaj była niesamowicie twarda i mnie to irytowało, nie mogłem strzelać singlami najszybciej jak mogę. Ogólnie produkt wart polecenia, przy dobrym dopasowaniu styków można otrzymać bardzo krótką drogę spustu. Quote Link to post Share on other sites
Cookie4Ever Posted February 7, 2016 Author Report Share Posted February 7, 2016 Posiadam taki spust, miałem w SCARze, teraz do emki przekładam. Jakość wykonania bardzo fajna, te dwie ośki po bokach są dosyć szerokie i wchodzą na wcisk więc wypada je lekko papierem podszlifować bo spust może wracać bardzo powoli lub nie do końca. Zmieniłem też sprężynkę na tą fabryczną z repliki, z tego co pamietam tutaj była niesamowicie twarda i mnie to irytowało, nie mogłem strzelać singlami najszybciej jak mogę. Ogólnie produkt wart polecenia, przy dobrym dopasowaniu styków można otrzymać bardzo krótką drogę spustu. Dzieki za opinie, skusze sie na niego :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts