Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Uwaga na BialyWilku

Recommended Posts

Chciałbym po przez ten dział ostrzec przed nieuczciwym forumowiczem , BialyWilku. Jakiś czas temu wystawiał w komisie kilka fantów. Napisałem do gościa w sprawie lunety, którą między innymi wystawił na sprzedaż. Dogadaliśmy się co do ceny i warunków. Jeszcze tego samego dnia poszedł przelew. Po tygodniu napisałem do niego zapytanie o status przesyłki która, jeszcze do mnie nie dotarła. Brak odzewu. Ponowiłem zapytanie. Napisałem że cała sprawa zaczyna trochę śmierdzieć i jeśli nie będzie kontaktu podejmę odpowiednie kroki. Kolega napisał że przeprasza za brak kontaktu i że zaraz wyśle paczkę. Po kilku dniach gdy przesyłki nie było znów napisałem informując że zamieszczę odpowiedni komentarz w tym dziale. Odpisał że jest na targach w Poznaniu i że paczka już poszła. Dzisiaj mija trzy tygodnie od czasu jak kasa za przedmiot wpłynęła na konto kolesia a paczki jak nie było tak nie ma . Chciałbym jeszcze raz przestrzec przed jakimikolwiek transakcjami z tą osobą. To osoba nie uczciwa . Bo jak inaczej nazwać taką osobę która kłamie i zwodzi a odpisuje tylko pod grożbą zamieszczenia stosownego komentarza w tym dziale. Dane tego pana dla zainteresowanych. Może nabrał też inne osoby.