MartinesSs Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Jeśli post założony w złej kategorii z góry przepraszam nie znalazłem i proszę o przeniesienie. Ogólnie to jakiś czas temu zakupiłem pas nośny do mojej emki, dokładnie ten : http://allegro.pl/pas-nosny-bojowe-zawieszenie-taktyczne-black-i5978524100.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Sport+i+Turystyka-3919_Sporty+strzeleckie+i+my%C5%9Blistwo-13495_ASG-15041_Akcesoria-15042_Pozosta%C5%82e-15047 W czym jest więc problem ? Na emce standardowa po lewej stronie na muszce jest uchwyt na pas oraz dwa wąskie otwory na kolbie taktycznej SF. Problem leży w tym, że nie mam kompletnie pojęcia jak to zaczepić, którą stroną do lufy jak rozwijać i zwijać jak zarzucam na plecy jak tu : Mam nadzieję, że uda się ten problem jakoś mi wyjaśnić :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 To jest podróbka dwupunktu Troy Ind. na tym krótkim filmie widać co i jak jest pomotane do M4. Generalnie ten pas słabo współgra z mocowaniem pod podstawę muszki, lepiej mieć zaczep na ris. Quote Link to post Share on other sites
MartinesSs Posted February 23, 2016 Author Report Share Posted February 23, 2016 Chryste Panie dzięki wielkie za pomoc wreszcie ten pas działa :> Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts