Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Potrzebuje pilnie pomocy :(

Recommended Posts

Witam wszystkich. Jestem nowy i chcialbym zaczac zabawe w asg. Wczoraj przyszla mi sniperka m70 varmint ktora polecil mi na poczatek znajomy i mam pewien problem bo za kazdym strzalem leca 2 kulki na raz. Nieznam sie na replikach i nigdy ich nierozbieralem. Czy jest ktos w stanie mi pomoc? Lub doradzic co zrobic? Z gory DZIEKUJE

1) Oddać snajperkę do sklepu - po prostu zwrot bez podawania przyczyny, nie wspominając o tym jak strzela. Masz na to 10 dni jeśli kupowałeś w legalnie działającym sklepie

2) Pomyśleć czy masz dobrą ochronę oczu i maskę siatkową na twarz (wiem że ta ostatnia nie jest niezbędna, ale jest tańsza i mniej boli niż wstawianie ceramicznego zęba)

3) Określić budżet, poczytać forum i podać nam tutaj jakiego ELEKTRYKA sobie znalazłeś. Na początek elektryki sprawdzają się o niebo lepiej niż snajperki. Na forum już to wyczerpująco opisano, nie będę powielał.

No ogolnie nie kreca mnie zabardzo elektryki i wole sniperki sprezynowe chcialbym ja naprawic i nwm czy to jest wina tej gumy co blokuje czy czego :P

Sniperka jest zakupiona w sklepie jula mam paragon, napisalem do nich mail i narazie nieodpisuja :/

Widze wysyp zielonych snajperow. Masz świadomość że doprowadzenie tej repliki do przyzwoitego działania kosztuje dużo kasy, nerwów i umiejetnosci? A jak nie umiesz samemu, to po prostu bardzo dużo kasy? O ile to w ogóle możliwe. Poczytaj dział snajperski. Jeśli jesteś zdecydowany, tam powinieneś pisać.

To masz dublety za każdym strzałem czy czasami? Zdecyduj się. Poczytaj forum to zrozumiesz dlaczego tuning snajperki tyle kosztuje, bardziej kompetentni ode mnie się tam wypowiadają. A nawet jak już go zrobisz, to i tak dwa elektryki będą w stanie Cię zdjąć w przytłaczającej większości przypadków.

Dobra niechce sie klucic ani tiuningowac bo 500fps mi narazie starczy. Pozyjemy zobaczymy. No ok rozumiem ze elektryki moga mnie zdjac ale mi niechodzi zeby byc najlepszym czy ch..j wie kim tylko o pasje do snajperek rozumiesz wasc? Dzieki zawsze sie czegos dowiedzialem. Dublety mam co jakies 1dublet na 10 strzalow. Teraz admin mnie mozesz banowac :)