Dziamdzia Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Witam, poszukuje najlepiej wypadającej lornetki do 50-60 zł (tak wiem zabawka, nie warto itd). Ma to być prezent dla mojego bratanka, który jest zainteresowany wojskiem ale głównie lubi obserwować. Znalazłem jak do tej pory mase zabawek na allegro, jednak najciekawiej prezentują sie lornetki marki kandar. Przejrzałem forum ale niestety nie znalazłem opinii o lornetkach tej marki. Quote Link to post Share on other sites
grzegorzgrzegorz Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Sprzęt raczej nie należy do dobrych, nie wiem jednak o jakim modelu piszesz. Ja kiedyś miałem „przyjemność” z jednym produktem Kandar i owszem sprzęt fajny, ciekawy ale do zabawy i nic więcej:) Rzekłbym że nawet bardziej pasuje tu określenie gadżet, nie lornetka Obrazu świetnego nie otrzymasz, wykonane z plastiku, jakoś przyjemności w używaniu lornetki nie było. Ot takie to sobie było. Ale skoro dla bratanka który może zaczyna swoją przygodę...ważne żebyś mu nie zniszczył pasji ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts