SamsoN2 Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Cześć. Ostatnio mam problem z wyżej wymienionym glockiem. Wygląda to tak : naciskam spust do końca i po chwili słyszę pstryknięcie i nic. Rozebrałem go bo chciałem zobaczyć o co chodzi i zauważyłem, że dźwignia którą ciągnie za sobą spust po wciśnięciu "podskakuję" (ta dźwignia to chyba selektor ognia ). Nie mam pojęcia jak to naprawić a bardzo mi zależy na tej cymie. Jeśli wiecie jak rozwiązać ten problem albo domyślacie się to bardzo proszę o pomoc ;D Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Gejboksa też rozebrałeś czy tylko tak wstępnie? Quote Link to post Share on other sites
SamsoN2 Posted March 19, 2016 Author Report Share Posted March 19, 2016 Nie gejboxa nie rozbierałem ale go wyciągnałem. Kiedy po wciśnięciu spustu ta dźwignia powinna pociągnąć za taki jakby "dzyndzel" to ona kiedy sie z nim styka podskakuje xD. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Możliwe, że w środku się coś przyblokowało skoro słychać tylko pstryknięcie i nic się nie dzieje. Bez rozbierania GB chyba i tak się nie obejdzie. Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Zle zlozyles tez element. Na YT masz poradniki jak to poskladac. Powinien opierac sie o pewna czesc, a nie chce mi sie teraz mojej rozkrecac Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts