ZieleZ Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Czesc jestem nowy w asg i nie mam pojecia jaka sprezyna pasuje do tej repliki: http://gunfire.pl/product-pol-1152197840-Replika-karabinu-snajperskiego-MB12D-z-luneta-i-dwojnogiem-.html jakby ktos mogl podac linka do sprezyny,nazwe szukam sprezyny ktora bedzie miala kolo 600-650fps ale nie znam sie i nie moge znalesc Link to post Share on other sites
Spirit_ Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Pasować będzie każda, na przykład SP170. Wytrzyma może jeden maks pięć strzałów. Jak chcesz podnieść zasięg przygotuj jeszcze co najmniej 1000 zł. Co najmniej. Jesteś nowy w asg więc NIE POWINIENEŚ biegać ze snajperką +500 fps nie mówiąc już o 650, nie jestem fanem safety-first ale są jakieś granice. Nawet jeżeli Ci się wydaje że panujesz nad palcem i spustem to jest ZŁY pomysł. Link to post Share on other sites
mowe22 Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 (edited) Zacznij od wymiany lufy, gumki, komory oraz zespołu spustowego Pomyśl o dobrej stabilizacji lufy Następnie wymień tłok Dopiero wtedy myśl nad wymianą sprężyny ;) Do tego przede wszystkim w pierwszej kolejności zainwestuj w dobre kulki, odpowiednie wagą do mocy twojej repliki Kup Madbulle albo G&G Edited May 3, 2016 by mowe22 Link to post Share on other sites
Recommended Posts