Nreix Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Witam! Od kilku miesięcy zbieram sobie wyposażenie na rekonstrukcję żołnierzy USA w Wietnamie. Umundurowanie już mam, większość wyposażenia także, poza najważniejszą rzeczą- repliką. Bardzo proszę was o pomoc w wyborze M16 właśnie w kwocie około 700 zł. Zależy mi przede wszystkim żeby replika była wytrzymała, nie psuła się i żeby szkielet repliki za szybko się nie łamał. Dziękuję z góry za porady! Quote Link to post Share on other sites
Nreix Posted April 12, 2016 Author Report Share Posted April 12, 2016 Także mam pytanie trochę zbaczające z tematu M16 mianowicie czy seria G&G Combat Machine jest godna polecenia? Quote Link to post Share on other sites
Jaqbek6 Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Z tego co czytałem opinie o Combat Machine są różne, niby to samo co wersja metalowa tylko w plastikowym body ale jednak doświadczeni użytkownicy polecają fajnie wykonanego chińczyka w tej cenie ;) Quote Link to post Share on other sites
Nreix Posted April 12, 2016 Author Report Share Posted April 12, 2016 A wiesz może jaki aku do niego pasuje? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts