MientAsg Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Witam. Szukam od dłuższego czasu czegokolwiek o tej replice (m24 tm) i nic nie mogę znaleźć. Znalazłem jeden temat z którego tak naprawdę nie wynika nic. Miał ktoś kiedyś taką replikę ? warto to kupować ? Co będzie mniej awaryjne m24 TM czy m24 CA. bo nie lubię często grzebać w replikach, wolę jedną ale dobrą replike. Mam właśnie możliwość zakupu tej o to repliki ale nic o niej nie wiem :/ Link to post Share on other sites
Pycio Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 poprawcie mnie jeśli się mylę, ale M24 od TM nie ma. Koniec tematu :D Link to post Share on other sites
Spirit_ Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Chciałbym zobaczyć M24 od TM, jak na prawdę takie znalazłeś to jestem zainteresowany kupnem. Link to post Share on other sites
MientAsg Posted April 20, 2016 Author Report Share Posted April 20, 2016 Nieaktualne, nie ma m24 TM. Gościu który sprzedawał twierdzi że to tm ale nie ma żadnych oznaczeń tm, i nigdy nie wyprodukowano takiego karabinu. Wpisz w olx m24 tokyo marui. temat do zamknięcia Link to post Share on other sites
Recommended Posts