Spirit_ Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Chodzi mi dokładnie o taktyczną serię T z latarką T7.2 na czele stawki. Same świecidełko z montażem (strasznie szajsowy, trzeba będzie dobrać jakiś uniwersalny) i włącznikiem żelowym kosztuje około 380 zł. Miałem w łapkach 3 latarki od nich i wszystkie zmiatają konkurencję aż miło. Nie ważne czy policyjna czy Maglite czy chiński cree. Czy tak samo jest w tym przypadku? Wolę dopłacić do markowej latarki którą używają angielskie służby (chyba policja?) na G36c niż borykać się z chińską podróbką. Ktoś, coś? Quote Link to post Share on other sites
wdwdr Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 Ja. Nie polecam. Led Lenser jest zacofany technologicznie względem wiodących producentów latarek jak Nitecore, Fenix czy Olight. A cenowo to ta sama półka. Jak chcesz porady pisz PW na FB "Gszekosz Kofalski". Tutaj nie gwarantuje, że odpowiem - bo mogę nie zauważyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts