czerwieNN Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Witam. Dzisiaj przyszła do mnie replika, ktora kupilem kilka dni wczesniej. Jest to uzywana M4 (CM 16 Carbine G&G). Problem tkwi w tym, że gdy opuszcze bron lufa do dolu i delikatnie potrząsnę ku ziemi to cała przednia część repliki (zaznaczona na zdjęciu: http://scr.hu/81mt/p5idp) po prostu odpada.. :/ Wydaje mi się, że jest to spowodowane tym, że ta (widoczna w tym: filmie dokładnie w 5:04) metalowa rurka, która łączy ze sobą tą część razem z całym korpusem przestała trzymać.. Jeżeli się mylę, to proszę naprowadzić mnie na rozwiązanie tego problemu, ponieważ sam dopiero zaczynam zabawe z ASG i nie jestem pewny co do swoich przemyśleń na ten temat.. Quote Link to post Share on other sites
czerwieNN Posted April 21, 2016 Author Report Share Posted April 21, 2016 Temat do zamknięcia :D wczesniejszy wlasciciel musial wymieniać chyba lufe, dlatego byla poluzowana na imbusach, wystarczylo dokręcic :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts