822keicam Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Witam! :D Mam problem z muszką w mojej replice. Mianowicie muszka jest osadzona na walcu, który trzyma się repliki przez kółka w których lata luźno na prawo i lewo, a wraz z nim moja muszka. Jest to jakiś sposób regulacji, który w jakiś sposób się blokuje, czy replika tak po prostu ma? Poniżej kilka zdjęć: http://imgur.com/a/wrgjX Quote Link to post Share on other sites
822keicam Posted May 7, 2016 Author Report Share Posted May 7, 2016 Nitk nie może pomóc? :/ Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Dokręć muszkę. Da się. ;) Quote Link to post Share on other sites
Blackbird_257 Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 (edited) Spróbuj wykręcić muszkę i wsadzić ten walec odwrotnie. Edited May 8, 2016 by Blackbird_257 Quote Link to post Share on other sites
822keicam Posted May 8, 2016 Author Report Share Posted May 8, 2016 Nic z powyższych samo w sobie nie pomogło, ale jak już wykręciłem muszkę i wyjąłem walec, to dałem trochę kropelki na krawędzie i wsadziłem z powrotem. Dzięki za rady :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts